Woning 4

Woning 4 (code UL307)


Ruim bemeten, compleet gemeubileerd, leuk ingericht appartement (circa 80m2) gelegen op de 1e verdieping met groot balkon aan de achterzijde en een berging in het souterrain. Geschikt voor 4 personen, 3 slaapkamers, toilet, hal, badkamer, keuken en een ruime woonkamer. Het appartement ligt aan de Paul Krugerstraat in Vlissingen, dichtbij het centrum, grote supermarkten, winkels, NS-station, Hogeschool Zeeland, snelweg A58, het kanaal door Walcheren en diverse voorzieningen. Voldoende vrij parkeren voor de deur of aan de achterzijde op het parkeerterrein.Ideaal voor uw werknemers bij bedrijven in Vlissingen-Oost.


Gezamenlijke entree met brievenbussen en intercom. Een eigen afsluitbare berging (circa 2,5 x4m) met electra in het souterrain onder het gebouw. Trappenhuis met eigen meterkast. Het trappenhuis wordt wekelijks schoongehouden door de vereniging van eigenaren. Het appartement wordt per maand verhuurd met een opzegtermijn van een maand, inclusief 200 euro voorschot op gas, water, electra, TV.


Indeling: Bij binnenkomst in de hal is er een opbergkast, een intercom en toegang tot  drie slaapkamers ( 3,16×3,10//2,60×3,22//2,55×3,23) allen voorzien van kunststof kantel-kiepramen, strakke wanden, kabelaansluiting en nieuwe laminaatvloer. De hal, keuken en gezellige woonkamer hebben een mooie tegelvloer. Vanuit de keuken en een slaapkamer is er toegang naar het balkon wat over de gehele lengte van het appartement loopt. Vanuit de keuken is de volledig betegelde doucheruimte met wastafel te bereiken. De keuken heeft vrijwel alle inbouwapparatuur; vaatwasser, combi magnetron, afzuigkap, koel-vries combinatie en een gaskookplaat. Het gehele appartement is voorzien van CV-verwarming en dubbele beglazing.